Elkészítés: A tepsit vékonyan megkenjük olajjal, és egy réteg hússzelettel borítjuk. (A húsokat nem szabad sózni!) Bőven megkenjük őket mustárral. Befedjük vékonyra szeletelt baconnal, majd egy réteg füstölt sajt következik. Ezután elkészítjük a tetejére az öntetet: 5 szelet húsra számítunk 1 tojást és egy doboz tejfölt – ezeket felverjük, és annyi reszelt trappista sajtot keverünk bele, hogy jó sűrű legyen. Az elkészített öntetet rásimítjuk a tepsi tartalmára. Lefóliázzuk, és a fólia alatt egy órát pároljuk, ezután levesszük a fóliát és még további egy óráig sütjük, amíg a teteje meg nem pirul, mint a túrós lepény. Kockára szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.