Elkészítés: A mascarpone sajtot a túróval, ízlés szerinti cukorral és kevéske citromhéjjal jól eldolgozzuk.
A kihűlt feketekávét és a tejet összekeverjük, teszünk bele egy kevés rumaromát. Beleforgatjuk a háztartási kekszet vagy babapiskótát (ne ázzanak el). Tetszés szerint kisebb vagy nagyobb tálba rétegezzük a kávés kekszet (babapiskótát) és a túrós-mascarponés krémet, a tetejére keksz (babapiskóta) kerül.
Egy-két órára hűtőbe tesszük.
Gyümölcsösen: a gyümölcsöt turmixban pépesítjük, hozzákeverjük a túrós-mascarpone krémhez.
Úgy is készíthetjük, hogy kis tálkákat folpackkal kibélelünk, az alját a beáztatott keksszel kirakjuk, az utolsó réteg kekszre is folpackot teszünk, és úgy tesszük a hűtőbe, hogy a tetejét kicsit lenyomatjuk. A hűtőből kivéve tányérra szépen kiborítható a tálkából (a folpackot természetesen levesszük róla. :-)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.