Elkészítés: A túrót elmorzsolom, és alaposan összedolgozom a búzadarával, a tojások sárgájával, a csipet sóval. A masszát pihenni hagyom hűtöben, amíg a dara megszívja magát, ez nekem olyan 30-60 perc között szokott mozogni. Ekkor lazán összekeverem a tojások nagyon keményre felvert habjával, vizes kézzel gombócokat formálok belőle, és lobogó, sós vízben megfőzöm. A zsemlemorzsát megpirítom kevés olajon, és a megfőtt gombócokat beleforgatom. Simára kikeverem a tejfölt a cukorral, és ezzel leöntve tálalom. Mi édesen szeretjük, tehát még a tányérban lévő gombóckákra szórók porcukrot is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.