Elkészítés: Először elkészítjük a vizes piskóta alapot. Én 4 tojásból szoktam. A 4 tojássárgához adunk 8 kanál cukrot, 8 kanál lisztet, 4 kanál vizet. A tojások keményre vert habját és egy csomag sütőport vegyítünk hozzá. Kikent, kilisztezett tepsiben piskóta módjára sütjük.
A krémhez a tejszínt kemény habbá verjük. A túrót jól áttörjük villával, hozzáadjuk a tojássárgát, a cukrot, a vaníliás cukrot, a citromhéjat, és jól összekeverjük. Az egészet beleforgatjuk a tejszínbe. A banánt felkarikázzuk. A túrókrém felét rásimítjuk a kihűlt piskótára, erre megy a banán, majd a többi túrókrém. 1 napra hűtőbe tesszük. Tálaláskor csokireszelékkel díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.