Elkészítés: Kevés olajon üvegesre párolom a kockára vágott hagymát, majd hozzáadom a felszeletelt gombát, ízesítem sóval-borssal, és párolom. A darált húst összegyúrom a tehéntúróval, tojással és a lehűtött gombával. Sóval, borssal, pirospaprikával, zúzott fokhagymával és őrölt köménnyel ízesítem. Jól összedolgozom és kb. fél-egy órát pihentetem.
Pogácsákat formálok a masszából, és forró olajban kisütöm.
Tálalható salátval, paprikával, paradicsommal, újhagymás-tejfölös túróval stb..
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.