Elkészítés: 25 dkg túrót összeturmixolunk 1 dl hideg tejjel és 3 csomag vaníliás cukorral. 10 dkg vajat kikeverünk 10-15 dkg porcukorral, és kanalanként a túróhoz adjuk. 2 evőkanál zselatint elkeverünk 2 dl tejjel, forrásig melegítjük, majd kihűtjük, és a túróhoz adjuk. Egy őzgerincformát kibélelünk folpackkal, beleöntjük a túrókrémet. Erre gyümölcsöket terítünk (én őszibarackkal és ribizkével szoktam csinálni vagy málnával), majd befedjük babapiskótával, és meglocsoljuk rummal. 2-3 órára hűtőbe tesszük. Másnap kiborítjuk, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.