Elkészítés: A pöttyökhöz összegyúrjuk a szobahőmérsékletű margarint a cukorral, hozzáadjuk a tojást, a lisztet és a kakaót, és kis diónyi gombócokat formálunk belőle. Hézagosan lerakjuk egy margarinnal kikent, liszttel megszórt tepsibe.
A masszához egy csipet sóval felverjük habnak a tojásfehérjéket. A massza többi alapanyagát is jól összedolgozzuk, végül lazán hozzákeverjük a felvert tojáshabot.
A keveréket a tepsibe tett golyók közé folyatjuk, úgy sütjük meg.
Sütés után porcukorral megszórjuk, kockára vágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.