Elkészítés: 1. A krumplit megpucoljuk, vékony szeletekre vágjuk. Annyi sós vízben feltesszük főni, hogy 2 ujjnyira ellepje. Ekkor még kavargathatjuk. Amikor a krumpli már majdnem megfőtt, a tetejére szitáljuk a lisztet úgy, hogy a liszt ne érjen a fazék falához. Addig főzzük, amíg a liszt meg nem fő.
2. A levét leöntjük róla, kicsit hagyunk rajta. Összetörjük, amíg sima nem lesz, ha kicsit kemény, akkor teszünk még rá a főzőléből. A krumplis-lisztes keveréket hagyjuk kihűlni. Ez fontos, különben ragadni fog.
3. Evőkanállal kiszaggatjuk, kevés olvasztott vajat csorgatunk rá. Ízlés szerint túróval és tejföllel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.