Elkészítés: Az apróra vágott vöröshagymát kevés olajon megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a szeletekre vágott gombát. Őrölt borssal, csipetnyi majoránnával ízesítjük, és addig pároljuk, amíg a gomba megpuhul, s zsírjára sül. Végül sóval, kevés pirospaprikával megszórjuk.
A tésztát sós vízben a szokásos módon kifőzzük, leszűrjük, a túróval összekeverjük, és vékonyan kivajazott tűzálló tálba rendezzük. Tetejére terítjük a gombát, leöntjük ízlés szerint sózott tejföllel, rászórjuk a reszelt sajtot, és sütőben rózsaszínűre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.