Elkészítés: A zsemlék tetejét kb. a negyedénél levágjuk, belsejét óvatosan kiszedjük és különrakjuk. A tejet kézmelegre melegítjük, és belekeverünk 3 evőkanál cukrot és 1 csomag vaníliás cukrot.
A túrót villával összetörjük, belekeverünk 1 csomag vaníliás cukrot, 5 evőkanál cukrot, 2 tojást, a kis pohár tejfölt és a mazsolát (aki szereti). Ezt jól összedolgozzuk. Egy tepsit vékonyan kivajazunk. A langyos tejbe áztatjuk a zsemléket kívül-belül, épp csak annyira hogy nedvesek legyenek, a tetejükkel is így teszünk. Ezután az áztatott zsömléket a tepsibe rakjuk. A maradék tejbe áztatjuk az előzőleg kiszedett zsemlebelet, majd a túróval összekeverjük és a zsömlékbe töltjük. Végül rárakjuk a levágott tetőket, és 220 fokon kb. 15-25 percig sütjük, míg szépen barnulni kezd.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.