Elkészítés: A csomag zselatinport kb. 2 dl hideg vízben alaposan elkeverem, és félreteszem kocsonyásodni. A 3 dl porcukrot 5 tojássárgájával, 2 vaníliás cukorral és a margarinnal habosra keverem. A túrót krumplinyomón áttörve apránként hozzáadom és elkeverem. Majd az 5 tojás keményre vert habját lassan hozzáadom. A már megkeményedett zselatint kb. 2 dl forró tejben feloldom, és a többihez öntöm. A tortalapot tortaformába teszem, a túrókrémet ráöntöm. Ízlés szerint bármilyen gyümölcs tehető rá. Hűtőbe rakom, és kb. 1 óra múlva tehető rá gyümölcszselé is, miután megdermedt a túró.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.