Elkészítés: A túrót, a margarint, a porcukrot, a vaníliás cukrot, 4 tojás sárgáját jól kikavarjuk. 5 teáskanál zselatint 1 dl langyos vízzel elkeverünk és állni hagyjuk. 2 dl tejet felforralunk, és forrón a zselatinhoz öntjük. Ha kihűlt, összekeverjük a túróval, és tortaformába öntjük. 1 órára hűtőbe tesszük. Utána gyümölcsöket rakunk rá: ananász, banán, narancs, eper, meggy, stb. A gyümölcskocsonyához 6 teáskanál zselatint 2 dl gyümölcslével elkeverünk. 2 dl gyümölcslevet felforralunk és a kettőt összeöntjük. A hideg tortára öntjük.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.