Elkészítés: A túrót, a margarint, a porcukrot, a vaníliás cukrot, 4 tojás sárgáját jól kikavarjuk. 5 teáskanál zselatint 1 dl langyos vízzel elkeverünk és állni hagyjuk. 2 dl tejet felforralunk, és forrón a zselatinhoz öntjük. Ha kihűlt, összekeverjük a túróval, és tortaformába öntjük. 1 órára hűtőbe tesszük. Utána gyümölcsöket rakunk rá: ananász, banán, narancs, eper, meggy, stb. A gyümölcskocsonyához 6 teáskanál zselatint 2 dl gyümölcslével elkeverünk. 2 dl gyümölcslevet felforralunk és a kettőt összeöntjük. A hideg tortára öntjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.