Elkészítés: A karfiolt rózsáira szedem, forrásban lévő sós vízbe dobom, és roppanásig főzöm (kb. 5-8 perc). Leszűröm, lecsöpögtetem, majd a rózsákat jénai tálba rendezem, hogy az alját elfedjék. Rámorzsolom a túrót, hogy mindenhová jusson. A tejfölt összekeverem a tojásokkal, és ételízesítővel, sóval ízesítem. A tejfölös-tojásos keveréket a karfiolra locsolom. A tetejét bőven megszórom reszelt sajttal. Sütőbe teszem, és közepes lángon kb. 25 percig sütöm (míg a sajt szépen megpirul, és a tojás összekapja a masszát). Szerecsendióval meg lehet bolondítani, de kár érte, mert szerintem így a legfinomabb!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.