Elkészítés: A kifliket kettévágjuk, a sódarabokat lekaparjuk, fakanál végével, esetleg az ujjunkkal lyukat nyomkodunk a kiflik belsejébe. A tehéntútót villával áttörjük, hozzáadjuk az egész tojást, a vaníliás cukrot és ízlés szerint kristálycukrot. Ezzel a töltelékkel megtöltjük a kifliket. Én teáskanállal szoktam, szerintem ezzel a legkönnyebb. Jó mélyre nyomkodjuk a tölteléket, hogy a végébe is jusson. Végül megkenjük kevés étolajjal, és előmelegített sütőben 180 fokon 10 percet sütjük. A végén megszórhatjuk pocukorral. Nagyon finom reggeli, karamellás tejjel ajánlom!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.