Előkészítés: Az uborkát megmossuk, szárazra töröljük, és burgonyahámozóval kb. 1 cm-es csíkosra hámozzuk (ez azt jelenti, hogy csíkokban rajta hagyjuk a héját). A túrót összekeverjük a tejföllel. A snidlinget leöblítjük és felaprítjuk.
Elkészítés: A lazacot apró kockára vágjuk, a felét félretesszük, a többit a túróhoz keverjük, sóval, borssal, a snidlinggel, a citromlével ízesítjük, és jól összekeverjük. Az uborkát hosszában ketté, majd négy hasábra vágjuk, Közepüket kikaparjuk úgy, hogy kb. 1 cm-es vastag húsa maradjon. A kivájt uborkahasábokat megtöltjük a túrós keverékkel, majd a hasábokat salátával bélelt tálra állítjuk, és kb. 1 óra hosszára hűtőbe tesszük. Tálalás előtt az uborkák tetejét a félretett lazacdarabkákkal díszítjük, és pirítós kenyérrel azonnal tálaljuk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra 15 perc múlva
1 adag: 160 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.