Elkészítés: A húst felszeleteljük, majd az angol szalonna egy részével megtűzdeljük, a többivel pedig beburkoljuk, kötözzük és formázzuk. Pácfűszerrel meghintjük, olajjal lekenjük, s ebben a száraz pácban pár napig hűtőben érleljük. Elkészítjük az almalepényt és mártást. A lepényekhez lereszeljük a megtisztított sárgarépát, a burgonyát és az almát. Megfűszerezzük sóval, kakukkfűvel, gyömbérrel, ánizzsal és petrezselyem zöldjével, majd a lisztet és a tojásokat hozzáadva, tésztát keverünk belőle. A masszából fél cm vastag lepényeket formálunk, melyek mindkét felét rostlapon pirosra sütjük. A mártáshoz a kristálycukrot karamellizáljuk, és hozzáadjuk a leturmixolt birsalmát. Kevés vízzel felöntjük, majd két percnyi forralás után a keményítővel besűrítjük. Tálaláskor a lepényekre helyezzük az időközben megsütött szarvasbélszínt, és a forró birsmártással körülöntve feladjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.