Előkészítés: A húst megmossuk, megtisztítjuk, felszeleteljük. A szalonnát vékony, 5-8 cm hosszú csíkokra vágjuk, megtűzdeljük vele a húst, sóval, borssal, grillfűszerrel fűszerezzük. A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, a pórét és az újhagymát apróra vágjuk, a csiperkegombafejeket egészben hagyjuk, a szárakat a laskagombával együtt összevágjuk.
Elkészítés:
1. Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, és a húsok mindkét oldalát megpirítjuk benne. Tálra szedjük és melegen tartjuk. A serpenyőbe tesszük a gombafejeket, és kíméletesen megsütjük, majd a húsok mellé tesszük.
2. A serpenyőbe - a maradék olajra - tesszük a vajat, megpirítjuk rajta az összevágott gombát, belekeverjük a hagymákat, megfuttatjuk, majd rátesszük a sült gombafejeket. Sóval, borssal, rozmaringgal fűszerezzük.
3. A gombákat és a húst együtt tálaljuk. Ketchupot adunk mellé. Párolt rizzsel is kínálhatjuk, amit meglocsolunk a visszamaradt pecsenyelével.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.