Előkészítés: A húst megmossuk, megtisztítjuk, felszeleteljük. A szalonnát vékony, 5-8 cm hosszú csíkokra vágjuk, megtűzdeljük vele a húst, sóval, borssal, grillfűszerrel fűszerezzük. A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, a pórét és az újhagymát apróra vágjuk, a csiperkegombafejeket egészben hagyjuk, a szárakat a laskagombával együtt összevágjuk.
Elkészítés:
1. Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, és a húsok mindkét oldalát megpirítjuk benne. Tálra szedjük és melegen tartjuk. A serpenyőbe tesszük a gombafejeket, és kíméletesen megsütjük, majd a húsok mellé tesszük.
2. A serpenyőbe - a maradék olajra - tesszük a vajat, megpirítjuk rajta az összevágott gombát, belekeverjük a hagymákat, megfuttatjuk, majd rátesszük a sült gombafejeket. Sóval, borssal, rozmaringgal fűszerezzük.
3. A gombákat és a húst együtt tálaljuk. Ketchupot adunk mellé. Párolt rizzsel is kínálhatjuk, amit meglocsolunk a visszamaradt pecsenyelével.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.