Elkészítés: A csirkecombokat sütőzacskóba teszem a felkarikázott répákkal, megfűszerezem (só, bors stb. ízlés szerint), és a sütőben megsütöm.
A tésztát közben kifőzöm.
Az újhagymát karikákra vágva és a fokhagymát lereszelve egy kevés olajon megpirítom. Utána a főzőtejszínt hozzáöntöm, és lassú tűzön felfőzöm, egy kis tejet még hozzáöntök, és mehet bele a sajt. Mikor szépen összefőtt (pár perc), akkor a leszűrt tésztára öntöm. Összekeverem, majd mehet rá tálalásként a közben elkészült csirkecomb.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.