Elkészítés: megtisztítottam 1,5 csomag újhagymát, 1 paradicsomot, 1 paprikát és mindet apróra vágtam. Kevés vajat tettem egy serpenyőbe, rádobáltam és megpároltam a zöldségeket. Még mielőtt üveges lett volna a hagyma, 35 dkg csíkokra vágott pulykamellet kevertem a zöldségekhez, és addig pirítottam a húst, amíg minden oldala kifehéredett. Kevés vizet öntöttem rá, és megfűszereztem: tárkonnyal, sóval, borssal, bazsalikommal és paradicsom fűszerrel. Végül óvatosan hozzákevertem egy doboz joghurtot. Főtt tésztával tálaltam.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.