Előkészítés: A burgonyát alaposan megsikáljuk, gőzben (vagy sós vízben) kb. 20 percig főzzük. A rozmaring száráról lecsipkedjük a leveleket, a szárat megmossuk, és úgy használjuk, mint egy kis nyársat. A paradicsomot megmossuk. A sajtot a paradicsomhoz hasonló nagyobb darabokra vágjuk.
Elkészítés: Szép sorjában a rozmaringnyársra szúrunk 1 burgonyát, 1 paradicsomot, egy velük kb. azonos nagyságú darab sajtot, majd ismét paradicsomot és a végére ismét 1 burgonyát. Nagyobb serpenyőben felforrósítunk 1 evőkanál olajat, beletesszük a babérleveleket, majd megforgatjuk benne a nyársakat, amíg a krumpli színt kap. A fokhagymát megtisztítjuk és a rozmaringlevelekkel együtt apróra vágjuk. Ráöntjük a maradék olívaolajat, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A krumplis nyársakat az aromás olívaolajjal meglocsolva tálaljuk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 455 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.