Elkészítés: A piskótához a 6 tojásfehérjét 10 evőkanál kristálycukorral kemény habbá verünk. Hozzáadjuk a tojások sárgáját, a 6 evőkanál vizet. Jól összekeverjük, végül egy fakanállal lazán beleforgatjuk a sütőporral elkevert lisztet is.
26 cm-es kapcsos tortaforma alját kibéleljük sütőpapírral, az oldalát vajjal kenjük ki, a piskótát beletesszük, és 180 fokon tűpróbáig sütjük (kb. 35 perc).
A krémhez a pudingport a cukorral, a tejjel és az ananászlével felfőzzük, majd kihűtjük. A kihűlt piskótának levágjuk a tetejét, a közepét pedig óvatosan kivájjuk. A kivájt részt belemorzsoljuk a pudingba, hozzáadjuk a citrom héját és levét. Az ananászt apróra összevagdossuk (díszíteni félreteszünk belőle). Belekeverjük a pudingba.
A tejszínhabbal kikenjük a piskóta belsejét, majd beletöltjük az ananászos-citromos pudingot. Rátesszük a tetejét, tejszínhabbal bevonjuk és díszítjük. (Csokidarabkákkal, gyümölccsel és pirított mandulaforgáccsal díszítettem.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.