Elkészítés: Két liter vízben feloldjuk az erőleveskockát, hozzátesszük a megtisztított zöldséget, a vöröshagymát és a borsot. Amikor a leves forrni kezd, beletesszük a csirkemellet, és fél óráig főzzük. Közben a margarinból világos rántást készítünk, felöntjük a 2 dl tejjel, és a leveshez öntjük, tovább főzzük kb. 20 percig. Ízlés szerint tovább ízesítjük. A csirkemellet kivesszük, felszeleteljük. A tojássárgát tűzálló tálra tesszük (de ki is lehet hagyni), és állandó kevergetés mellett ráöntjük a levest. A hússzeleteket visszatesszük a levesbe, megszórjuk petrezselyemzölddel, és forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.