Elkészítés: A tejbegrízt félig megfagyasztjuk, majd félig fagyott állapotban pogácsaszaggatóval kis kerek pogácsákat szúrunk ki belőle. A visszamaradt tejbegrízből egy nagyobb és egy kisebb pogácsaszaggatóval gyűrűhöz hasonló formát szúrunk ki. A kész formákat visszatesszük a hűtőbe.
A csokoládéból felolvasztás után celofánra kikenve négyszögeket vágunk, amelyeknek szilárdulás után a közepét kilyukasztjuk.
Az ostyarudakat félbevágjuk.
Tálalás: A tányér bal oldalára helyezzük a tejbegrízpogácsát, a tetejére pedig a fél szem zöld cseresznyét. Mellé kerül a Milka jégkrém, majd a tejbegrízgyűrű ribizliszósszal megtöltve. A jégkrém mögé és elé a félbevágott ostyákat helyezzük egymásra téve. A jégkrém elé kerül a fürt ribizli, a tetejére pedig a 2 csokoládélap.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.