Elkészítés: Zsiradékon megpírítjuk a szalonnát, megszórjuk kevés cukorral, kissé karamelizáljuk, majd rátesszük a vékony szeletekre vágott hagymát, a karikára vágott zöldségeket, a vékony szeletekre vágott húst, és lassú tűzön pároljuk, időközönként kevés vizet aláöntve.
Később hozzáadjuk a durvára tört borsot /helyettesíthetjük borsikafűvel/, a kakukkfűvet és a babérlevelet.
Ha a hús megpuhult, kivesszük a léből, majd kevés húslével vagy vízzel hígítjuk, és nagyon pépesre turmixoljuk. Mártás sűrűségűre hígítjuk, ízesítjük a citromlevével, a reszelt citromhéjjal, mustárral, utánízesítjük sóval, cukorral, majd felforraljuk. Hozzáadjuk a főzőtejszínt, esetleg a kevés lisztel elhabart tejfölt, és ismét felforraljuk. A hússzeleteket visszatesszük.
A spagettiket idő közben külön-külön megfőzzük sós vízben, leszűrjük, és a hússal, valamint a mártással tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.