Elkészítés: A húst vágd fel pici cafatkákra, pulyka lenne jó tán, bár én most disznó combból csináltam. Tégy egy nagy serpenyőbe némi olajat, mikor elég forró, hupsz rá a húst, kicsit pirítsd meg, fedd le. Takarékon elvan, míg összevágod a cukkinit. Félbevágva karikázd fel, megint feljebb veszed a gázt, és oda csapod a hús mellé, fedő vissza, kb. 4-5 perc alatt megpirul és -puhul. Addig pucolj meg minimum 3 gerezd fokhagymát, át a nyomón, mehet a többihez. Ja, közben sózd is meg, meg egy kis bors, én még kaprot löktem rá.
Innentől le is tud égni a fokhagyma miatt, úgyhogy gyorsan kinyitod a kukoricakonzervet, és zsupsz bele, a pici lével rottyanjon egyet, kicsit megszórod liszttel, ráöntessz 2 dl tejszínt, és kész.
Közben kifőzöl egy adag tésztát, és arra pakolsz a szószból, az egészre reszelsz egy kis sajtot, és keresel egy nagy fotelt a lakásban, ahol ki tudsz nyúlni utána.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.