Elkészítés: A tojásokat szétválasztom, a fehérjét kemény habbá verem.
Egy másik tálban a margarint felolvasztom, beleteszem a tojások sárgáját, a cukrokat, a mandarin levét, sót, és jól kikeverem. Ezután hozzáadom a sütőporos lisztet és a tojáshabot, ezzel már óvatosabban keverem, végül belekerülnek a csokipasztillák és a kandírozott narancshéjak is.
A muffinformát kikenem margarinnal, a sütőt előmelegítem 170 C fokra. Mindegyik formát 3/4 részig megtöltöm a tésztával, 12 db után pont el is fogy.
A tetejére kanalazok a meggydzsemből, majd egy mozdulatot fordítok rajta, hogy egy kicsit keveredjen a tésztával.
Előmelegített sütőbe tolom, és tűpróbáig sütöm, majd hagyom teljesen kihűlni, és óvatosan kiveszem a formából.
A cukormázat az ételfestékkel és az aromával meg picike vízzel kikeverem, hogy kenhető mázat kapjak, és ezzel a mázzal kenem le a muffinok tetejét. Megszórom cukorszívecskékkel, és hagyom megszilárdulni rajta. Szívecskés kapszlikba teszem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.