Elkészítés: A túrót a joghurttal, a cukorral, a narancshéjjal és a vaníliával összekeverem. Közben feloldom a zselatint a narancslében. Az oldatot felmelegítem, hogy feloldódjanak a zselatinszemcsék. 1-2 percet hagyom hűlni, majd beledolgozom a túrókrémbe. 1,5 dl-es felfújtformák aljába muffinpapírt helyezek, ebbe töltöm a túrókrémet. Beteszem a hűtőbe legalább 2 órára. Közben meghámozom és felszeletelm a kivit, megpirítom a mandulát, apróra vágom az eperszemeket. A túróhabot kifordítom a felfújtformából, és óvatosan eltávolítom a muffinpapírt. Az előkészített kiviágyra helyezem sorban a narancsos túróvirágokat, díszítem.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.