Elkészítés: A túrót a joghurttal, a cukorral, a narancshéjjal és a vaníliával összekeverem. Közben feloldom a zselatint a narancslében. Az oldatot felmelegítem, hogy feloldódjanak a zselatinszemcsék. 1-2 percet hagyom hűlni, majd beledolgozom a túrókrémbe. 1,5 dl-es felfújtformák aljába muffinpapírt helyezek, ebbe töltöm a túrókrémet. Beteszem a hűtőbe legalább 2 órára. Közben meghámozom és felszeletelm a kivit, megpirítom a mandulát, apróra vágom az eperszemeket. A túróhabot kifordítom a felfújtformából, és óvatosan eltávolítom a muffinpapírt. Az előkészített kiviágyra helyezem sorban a narancsos túróvirágokat, díszítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.