Elkészítés: Kibélelünk sütőpapírral egy 26 cm átmérőjű kapcsos tortaformát. A sütőt 180 C-fokra előmelegítjük.
A tésztához a vajat megolvasztjuk. A tojásokat habosra keverjük a cukorral. A lisztet elvegyítjük a sütőporral, és a cukros tojásba dolgozzuk. Belekeverjük a vajat, és a masszát a tortaformába simítjuk. A sütőben 30 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni.
A krémhez a tejet és a tejszínt összeöntjük. Beledolgozzuk a krémport, és kézi robotgéppel a legmagasabb fokozaton 3 percig verjük. (Biztosabb, ha a krémbe is keverünk 2 lap felolvasztott zselatint).
A tésztalap köré tiszta sütőpapírt tekerünk, hogy legalább 5 cm magas legyen, majd rákapcsoljuk a tortaforma oldalát, és rásimítjuk a krémet. Legalább 1 órára hidegre tesszük.
A zselatint vízbe áztatjuk. A gyümölcsöket kiválogatjuk, a nagyobbakat feldaraboljuk. A zselatint kinyomkodjuk, és a gyümölcslében felolvasztjuk. A gyümölcsöket a tortára szórjuk, és meglocsoljuk a lével. Amíg megdermed, hűtőbe tesszük.
Díszítéskor a tejszínt kemény habbá verjük, és a torta szélére habrózsákat nyomunk belőle. Gyümölcsszemeket ültetünk rá, citormfűlevelekkel dekoráljuk, és szeletelve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.