Tésztához:Pudingot az előírás szerint elkészíteni, langyosan fogjuk a tésztára keverni, nehogy túl megdermedjen, célszerű kelesztés közepe táján elkészíteni. Elkészítjük a tésztát, a hozzávalókat összegyúrjuk, ha szükséges pici lisztet adhatunk hozzá. Lefedjük, és kb. 3/4 órát kelesztjük.A gyúródeszkát belisztezzük, és kinyújtjuk a tésztát, rákenjük a pudingot egyenletesen, szorosan feltekerjük a tésztát henger alakba, majd szeleteket vágunk késsel.Egy nagy tepsi alját kivajazzuk vagy sütő papírral béleljük, majd a szeleteket szorosan egymás mellé helyezzük. A tetejét kis tejjel lekenjük.Előmelegített sütőben sütjük 180 fokon kb. 30-35 percig. Kb. Sütés után hagyjuk kihűlni, és kitesszük tányérra, lehet porcukrot is szórni rá. Letakarva alufóliával még másnap is nagyon jó puha tésztája marad.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.