Elkészítés: A tésztához a tojásokat válasszuk szét. A fehérjéket verjük kemény habbá, közben adjuk hozzá a cukrot, a tojássárgákat és a sütőporral elkevert lisztet. Simítsuk a tésztát kikent, lisztezett kapcsos tortaformába, és előmelegített sütőben 175 fokon süssük 20 percig.
A befőttet csöpögtesük le, a levét fogjuk fel, és mérjünk ki belőle 2,5 dl-t, hígítsuk fel 2,5 dl őszilével, hogy 5 dl legyen. 0,5 dl keverjünk simára 2,5 dkg cukorral, valamint a pudigporral, és öntsük hozzá a többi folyadékot, majd főzzük sűrűre. Húzzuk le a tűzről, forgassuk bele a kockára vágot barackot. A krémet lehűtve kenjük rá a tortalapra.
A tejszínt verjük kemény habbá, és simítsuk a kíhűlt barackkrémre, majd díszítsük a kockára vágott csokis nápolyival vagy a mandulapehellyel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.