Elkészítés: 5 tojásból piskótát sütünk, majd konyharuhában feltekerjük. Mikor kihűlt, megkenjük lekvárral, visszatekerjük.
A pudingporból, a tejből és a cukorból pudingot főzünk. 4 dl tejszínt keményre verünk, felverése közben hozzáadjuk a zselatinfixet. Ha kihűlt a puding, belekeverjük a túrót és 4 dl tejszín kemény habját.
A piskótát vékony szeletekre, enyhén ferdén felszeleteljük, egy kerek tálat kibélelünk vele. A masszát beleöntjük, és befedjük a tetejét is piskótával. Letakarjuk, 1,5 órára a hűtőbe tesszük, majd kiborítjuk a egy kerek tálcára.
A maradék 1 dl tejszínt felverjük, a tortát kívülről bevonjuk vele. Gyümölccsel, csokireszelékkel tetszés szerint díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.