Olajban finomra vágott vöröshagymát pirítunk, hozzáadjuk a szeletekre vágott vargányát, sózzuk, őrölt fehérborssal és finomra vágott zöldpetrezselyemmel fűszerezzük, majd lepirítjuk. Megszórjuk liszttel, tejjel felöntjük és felforraljuk, majd hozzáadjuk a tojások sárgáját. A tojások fehérjét kemény habbá verjük, és óvatosan a gombához keverjük. A gombás masszát fóliával bélelt vagy kiolajozott őzgerincformába töltjük, és vízfürdőbe állítva sütőben pároljuk. Az elkészült felfújtat a formából kiborítjuk, felszeleteljük és a fokhagymamártással tálaljuk. A fokhagymamártáshoz serpenyőben kevés margarint hevítünk, beletesszük a szeletekre vágott fokhagymát, megpirítjuk, megszórjuk liszttel, felöntjük tejjel, felforraljuk, sóval, fehérborral ízesítjük, majd átszűrjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.