Elkészítés: 21 dkg cukrot a hat tojásfehérjével gőz felett kemény habbá verjük. Ha kihűlt a krém, egyenként belekeverjük a tojássárgákat, és a kétféle pudingport. Kivajazott, kilisztezett tepsibe tesszük, forró sütőben tűpróbáig sütjük.
A 3 tojássárgáját habosra keverjük a porcukorral, a margarinnal és a rummal. A 3 tojásfehérjét a 15 dkg cukorral gőz felett habbá verjük. Ha kihűlt a sütemény, kettévágjuk, és megkenjük a krémmel, a habot pedig a tésztára kenjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.