Előkészítés: A salátát levelekre szedjük, alaposan megmossuk, leszárítjuk, és csíkokra vágjuk. A paprikát, a paradicsomot, az uborkát megmossuk, és kockára vágjuk. A póréhagymát, a lilahagymát meghámozzuk, és finomra metéljük. A sárgarépát megtisztítjuk, megmossuk és lereszeljük. A kaprot megmossuk,
és finomra aprítjuk.
Elkészítés: Az előkészített zöldségeket a sárgarépa kivételével mély tálba tesszük és összekeverjük. A rokfortot burgonyanyomón (vagy villával) áttörjük, hozzáadjuk a majonézt, a tejszínt, a kaprot, csipetnyi sót és borsot. Összekeverjük, a salátára öntjük, és kb. 30 percre hűtőbe tesszük. Tálaláskor a tetejét a sárgarépával megszórjuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra 30 perc múlva
1 adag: 1060 kJ/254 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.