A zöldségféléket megtisztítjuk, karikára, hasábokra vagy cikkekre vágjuk.
Külön-külön pároljuk a zöldségeket, a következő módon: kevés olvasztott margarinba tesszük a darabolt zöldséget, sóval ízesítjük és erős tűzön gyorsan üvegesre pirítjuk, majd kevés vizet aláöntve készre pároljuk.
A barnarizst kétszeres mennyiségű vízben puhára, "ragacsosra" főzzük, ha kihűlt fűszerezzük majoránnával.
Kis lepényeket formázunk belőle, amennyiben nem állna össze, keverjünk bele egy kevés lisztet vagy egy tojást.
A lepényeket forró olajban kisütjük és a párolt zöldségekkel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.