Elkészítés: A salátához megmossuk, megtisztítjuk a zöldségeket. A jégsalátát és a paradicsomot kockákra vágjuk, az uborkát félszeletekre, a lilahagymát pedig kisebb kockákra vágjuk. Ezeket jól összeforgatjuk egy salátástálban.
Elkészítjük az öntetet: a natúr joghurtot fűszerezzük sóval, borssal, tárkonnyal és a citromlével.
Vagy összekeverjük az öntetet a salátával és úgy tálaljuk, vagy hagyjuk külön-külön, és mindenki annyi mártással locsolja meg a salátát, amennyi neki tetszik.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.