Elkészítés: A szitált lisztben elkeverjük a sót és a szezámmagot, majd a liszt közepébe mélyedést csinálunk, beleöntjük a cukros, langyos tejet, s belemorzsoljuk az élesztőt. Ha felfutott az élesztő, a hozzávalókkal jó tésztát gyúrunk. Hűtőben 1 éjszakát pihentetjük, közben háromszor hajtogatjuk.
Kinyújtjuk, közepes formával kiszúrjuk, 20 percet a tepsiben pihentetjük. A tetejét tojásfehérjével megkenjük, szezámmaggal megszórjuk, és légkeveréses sütőben 190-200 fokon kb. 15-20 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.