Elkészítés: 6 tojás fehérjét kemény habbá verünk 18 dkg cukorral, hozzáadunk 18 dkg darált diót és 1 evőkanál zsemlemorzsát. Zsírozott, lisztezett tepsiben megsütjük. Majd még egyszer elkészítjük ugyanezt a tésztát.
A krémhez a 12 tojássárgáját 1 dl tejjel, 15 dkg kristálycukorral és 1 csomag vaníliás cukorral gőz fölött sűrű krémmé főzzük. Amíg hűl, 25 dkg margarint habosra keverünk, végül a 2 krémet összekeverjük és a 2 lap közé töltjük. A tetejét csokimázzal bevonjuk.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.