Elkészítés: A halszeleteket sózom, borsozom, a citromlével megcsepegtetem, rövid ideig állni hagyom.
Nagyobb serpenyőbe beleöntöm az olajat, melyben a vékony szeletekre vágott fokhagymát - alacsony hőfokon - aranysárgára pirítom, és a zsiradékból kiszedem, félreteszem. A fokhagymás olajban a halszeletek mindkét oldalát ropogós pirosra sütöm. Szűrőlapáttal kiszedem, alufóliával letakarva langyos sütőbe teszem.
Az előzöleg használt serpenyőben összemelegítem a kockára vágott kaliforniai paprikát, koktélparadicsomot, csíkokra vágott aszalt paradicsomot, darabolt zöldbabot, a szeletelt olajbogyót. A tűzről levéve hozzáadom a pirított fokhagymát és a felaprított petrezselyemzöldet.
Tálaláskor a halszeletekre halmozom a ragut.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.