A piskótalapokat szeleteljük fel. A négy desszertestányér mindegyikére tegyünk 4 darab piskótát, melyeket csepegtessünk le a gyümölcslével.
A túrót keverjük össze a vaníliás cukorral, majd a felét halmozzuk a piskótákra.
Az epret mossuk meg és vékonyan szeleteljük fel, majd a felét halmozzuk a túrókrém tetejére. Az eperre ismét tegyünk négy darab, gyümölcslével lecsepegtetett piskótát. Erre halmozzuk rá a túrókrém másik felét, majd a maradék epret. Szórjuk meg színes cukorkákkal.
Az elkészített finomságot tálalás előtt egy órára tegyük hűtőszekrénybe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.