Elkészítés: A zöldségeket meghámozzuk, a céklát, a burgonyát, a sárgarépát kb. 1x1 cm-es kockára vágjuk. A céklát feltesszük sós vízben főni. Másik edényben főzzük a répát, majd ha már félig főtt, hozzáadjuk a burgonyát, majd a zöldborsót. Közben a hagymát apróra vágjuk és a savanyú káposztát is szétvagdaljuk. Ha a zöldségek már puhák, egy üvegtálban összekeverjük az összetevőket, majd olívaolajjal meglocsoljuk. Ha kell, sózzuk. Minél apróbbak az összetevők, annál finomabb a saláta.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.