Elkészítés: Előmelegítjük a sütőt 180 fokra.
Az epret apróra vágjuk, robotgéppel kikeverjük a margarint, majd folyamatos keverés mellett hozzáadjuk a cukrot, a kefírt és a tejet. A lisztet elvegyítjük a szódabikarbónával és az eperrel. Ezután robotgép nélkül óvatosan összeforgatjsuk a lisztes keveréket a margarinos cukorral.
2/3-ig töltjük a muffinformákat a tésztával, és 25 perc alatt készre sütjük.
A díszítéshez a vaníliás pudingport megfőzzük 4 evőkanál cukorral és fél liter tejjel, hagyjuk kihűlni. Külön tálakba szétosztjuk a krémet, ételszínezékkel színezzük tetszés szerint. Nyomózsákba töltjük a krémet, és virágmintát rajzolunk vele a muffinok tetejére. Azonnal fogyasztható!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.