Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. 2 részre vágjuk. Egyenként vékonyra kisodorjuk, lekenjük olvasztott zsírral, majd feltekerjük, mint a bejglit. Fóliába csomagoljuk, hűtőbe tesszük felhasználásig, de legalább 1-2 órát pihenjen. Másnap is felhasználható. A tésztába se só, se cukor nem kell. Bármely módon formázhatjuk, ízlés szerinti töltelékkel tölthető. Szép leveles, porhanyós a tészta.
A tésztát kisodorjuk, téglalap alakúra vágjuk, mindegyikre fél virslit teszünk, majd feltekerjük. A tetejét 3 helyen bevágtam úgy, hogy a virslit is egy kicsit bevágtam, de nem vágtam át. Felvert tojással lekenjük és megsütjük.
A kapros salátához a salátát megmossuk, 2-3 cm-es darabokra vágjuk. A többi hozzávalót összekeverjük, a salátára öntjük, és a virslis bucikkal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.