Elkészítés: A tarjákat kiklopfoljuk akkorára, hogy ha félbehajtjuk, még mindig kellő nagyságú legyen. A hagymát, a füstölt szalonnát és a fokhagymát vékony szeletekre vágjuk, a virsliket hosszában 4 felé vágjuk. A borsot és a majorannát fele-fele arányban összekeverjük.
A kivert hússzeleteket gyengén megsózzuk, rátesszük a szalonnacsíkokat. A fűszerkeverékbe beleforgatjuk a virsliket, és a szalonnára tesszük. A tetejére rátesszük a hagyma- és fokhagymaszeleteket, összehajtjuk. A tekercseket hústűvel összetűzzük.
Az elkészített húsokat kuktába rakjuk. A kuktába a húsmennyiségtől függően kevés vizet öntünk. Amikor a gőz megindul, 5-7 perc után a húsokat kivesszük, tepsibe rakjuk. Itt még rárakhatunk a húsokra vékony szalonnaszeleteket. A húsokat meglocsoljuk a húslével, forró sütőbe tesszük, és készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.