Elkészítés: A rizst félig puhára pároljuk, és a darált hússal, a megtisztított, finomra vágott hagymával, sóval, borssal jól összegyúrjuk (kívánság szerint kevés reszelt citromhéjat is adhatunk hozzá), pogácsákat formálunk belőle, serpenyőben felhevített zsírba tesszük, ráöntjük a bor felét, s abban lassú tűzön pároljuk. Amikor a bor felszívódott, ráöntjük a pogácsákra a maradék bort és a húslevest, s még 1 órán át pároljuk anélkül, hogy a húspogácsákat megforgatnánk.
Krumplipürével és fejes salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.