Elkészítés: A hagymát és a fokhagymát meghámozzuk, az előbbit apró kockákra vágjuk, az utóbbit összezúzzuk (vagy reszeljük).
A húst megmossuk és kockákra vágjuk. A felforrósított olajban a hagymát üvegesre pároljuk, majd rátesszük a húst, hogy kicsit piruljon. Ha nem engedett levet, úgy pici vizet öntünk alá.
Megsózzuk, beletesszük a babérleveleket, a kakukkfüvet és a fokhagymát. Lefedve 60 percig pároljuk.
Ezután belekeverjük a paradicsompürét, kicsit lepirítjuk, öntünk alá 2 dl vizet, hozzáadjuk az áfonyalekvárt, s 20 percig pároljuk.
Ha a hús már puha, hozzáadjuk a gombát, a bort, és 5-6 percig forraljuk.
Köretként sós vízben kifőzött krumplinudlit adunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.