Elkészítés: A csirkét feldaraboljuk. A gombát 15 percre langyos vízbe áztatjuk, a zöldségeket finomra vágjuk.
A gombát leszűrjük, kézzel kifacsarjuk belőle a nedvességet. Lábasban 4 evőkanálnyi olívaolajat melegítünk, és a csirke darabjait 5 perc alatt megpirítjuk
benne. Ráöntjük a bort, levesszük a lángot, és lassan pároljuk, amíg a bor elpárolog.
Beletesszük a finomra vágott fokhagymát és rozmaringot, a sárgarépát, a hagymát, a zellert, a gombát, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és 5 percig főzzük. Felöntjük 1 merőkanálnyi húslevessel, lefedjük, és kis lángon 20 percig tovább főzzük. Ezután beletesszük a paradicsomot is. További 20 percig főzzük kis lángon, félig lefedve, és időről időre megkeverjük.
A petrezselyem zöldjét felaprítjuk, és a megpuhult csirkére szórjuk, ha szükséges, sózzuk, borsozzuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.