Elkészítés: Egy lábosba vagy mélyebb serpenyőbe beleöntjük a vörösbort, hozzáadjuk a szegfűszeget, a fahéjat és a cukrot, felforraljuk, és beletesszük a hámozott és félbevágott körtéket. Addig főzzük, pároljuk, közben forgatva, míg a körték megpuhulnak.
Ekkor a körtéket kivesszük, és a maradék vörösboros levet szirup sűrűségűre forraljuk.
Vaníliafagyit kitálalunk egy tányérra, majd fejenként 2 fél körtével tetszetősen körberakjuk, és a sűrű vörösborsziruppal meglocsoljuk.
Pirított dióval lehet még tetőzni az élvezeteket!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.