Elkészítés: A marhahúst kis kockára vágom, megpirítom zsíron vagy olajon. Kiszedem a húst, a maradék zsiradékon megpirítom a nagy fej hagymát, fokhagymát, hozzáteszem a reszelt répákat, fél reszelt zellert, összepárolom, pirospaprikát, sót, borsot és 1 kanál mustárt teszek bele. Visszarakom a hús, felöntöm annyi vörösborral, hogy rendesen ellepje (a maradékot megiszom), felforralom, majd fóliával letakarva mehet be a sütőbe. Kb. 200 fokon vagy erős közepes lángon bő másfél órát hagyom párolódni.
A juhtúrós tésztához a fodros nagykockát kifőzzük, juhtúróval, esetleg pirított baconnel tálaljuk köretként.
Jó étvágyat! :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.