Elkészítés: A húst kuktában készítem el: a zsírban a hagymákat megdinsztelem, a hússzeleteket szintén megkapatom, majd mehet bele az apróra vágott paprika, paradicsom és a fűszerek, sózom, pár perc kevergetés után a jó minőségű vörösbort ráöntöm, rázárom a fedelet, és kis lángon 1 óra 15 percig főzöm. Ezután a fedelét levéve erős lángon pár percet sűrítem.
Az újburgonyáról a héját lekapargatom, a nagyobb szemeket félbe-negyedbe vágom, és 35-40 perc alatt, kevés olajon kisütöm.
Fokhagymás, tejfölös uborkasalátával tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.